Ексклюзиви
пʼятниця, 15 червня 2007 12:14

Путін може всіх здивувати кандидатурою наступника

Помічник президента РФ Ігор Шувалов не виключає появи нової фігури в числі претендентів на пост голови Росії крім двох російських віце-прем"єрів.

"У нас є дві активні люди, які працюють першими заступниками прем"єр-міністра з різними обов"язками і дуже ліберальні в поглядах", - сказав Шувалов, виступаючи в четвер в політологічному Центрі стратегічних і міжнародних досліджень у Вашингтоні. Він додав, що "кожен з них може перемогти", але при цьому можлива поява ще одного кандидата.

При цьому Шувалов підтвердив, що Володимир Путін не вноситиме зміни в Конституцію РФ і покине пост президента після закінчення своїх повноважень.

"Для нас це дуже важливо, оскільки якщо ви подивитеся на Білорусію, Туркменію і інші країни, то їх лідери, маючи величезну підтримку з боку свого населення, легко міняють конституцію", - сказав помічник президента РФ, додавши, що "врешті-решт демократія в Росії буде оцінена, коли президент Путін покине свій пост, не міняючи конституцію", повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «Путін може всіх здивувати кандидатурою наступника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути