субота, 27 жовтня 2007 13:34

Пугачова відмовилася співати дуетом з Ротару українською мовою

Примадонна не захотіла співати українською мовою знамениту "Червону руту"

Примадонна категорично відмовилася співати хіт українською мовою.

Ідея заспівати разом прийшла в голову Аллі Борисівній і Софії Михайлівні під час святкування 60 річчя Ротару в Ялті. Тільки тоді планувалося тріо за участю Лариси Доліної. Пізніше було вирішено, що Лариса Олександрівна виступить на концерті Ротару окремо. А потім "відпала" і Пугачова.

У ці вихідні Софія Ротару дає в Кремлі ювілейні концерти. Вшановувати її прийдуть практично всі російські артисти включаючи Аллу Пугачову. Втім, остання лише привітає Софію Михайлівну - співати дуетом з Ротару вона відмовилася.

- Аллі Борисівні було запропоновано декілька свіжих композицій українських авторів, написаних спеціально для Софії Михайлівни, але вони не вразили Пугачову, - розповіла "Твоему ДНЮ" невістка співачки Світлана. - І тоді вона сказала Соні: "Може, щось з твого репертуару?" Ротару запропонувала знамениту "Червону руту", Пугачова вже було погодилася, але раптом заявила, що. у неї не виходить співати по-українськи і тому вона відмовляється від дуету: "Давай я краще просто прийду і привітаю тебе з сцени!" Можливо, Алла Борисівна і заспіває яку-небудь пісню, але з свого репертуару.

Сама Ротару співатиме тільки в першій частині концерту. Друга частина складатиметься з пісень російських артистів, які прийдуть привітати її. Деякі з них заспівають дуетом із співачкою. Наприклад, Басков виконає з Ротару знамениту "Лаванду", а свій старий хіт "Меланколіє" співачка виконає з рідною сестрою Аурікою.

Інші російські артисти виконають хіти Ротару, які самі вибрали з її репертуару. Кристина Орбакайте - "Било-било", Маша Распутіна - "Метелик", група "А-студіо" - "Караван любові", Філіп Кіркоров - "Поверни мені музику". Закінчиться все грандіозним банкетом, на який запрошені всі артисти, що беруть участь в концерті. А ось що стосується Пугачевої - у них з Ротару призначена персональна зустріч, оскільки Алла Борисівна хоче проінтерв"ювати співачку в радіопередачі "В гостях у Алли".

Зараз ви читаєте новину «Пугачова відмовилася співати дуетом з Ротару українською мовою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути