пʼятниця, 18 листопада 2011 17:06

Псевдолікар Слюсарчук прогулював уроки в червоноградському ПТУ

Сьогодні вранці біля Львівської прокуратури журналісти газети "Експрес" провели акцію, в ході якої зачитали заяву з приводу позиції Міністерства освіти у справі Слюсарчука.

- Ми документально довели, що псевдолiкар Слюсарчук немає нiякої базової медичної освiти, усi його дипломи - пiдробленi - каже Світлана Мартинець, журналістка газети Експрес - 16 листопада Iгор Некрас, директор департаменту по роботi з керiвними кадрами, заявив, що дипломи Слюсарчука є справжнiми. Чому Табачник і Міністерство освіти водить всю країну за ніс?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У суді "Доктор Пі" Слюсарчук плакав, кричав про пухлину та Азербайджан

Журналісти встановили, що єдиний справжнiй диплом Слюсарчука N859600, виданий Червоноградським СПТУ 62 (сьогоднi -ВПТУ 11). Його фах - швея-помiчник майстра. Це пiдтверджується оригiналами Книги наказiв та Iменної книги СПТУ 62. Андрій Слюсарчук не міг навчатися в Російському державному медичному університеті з 1985 до 1991 року, оскільки в ці роки він був учнем ПТУ.

В'ячеслав Швидкий, майстер ВПТУ 11 Червонограда, який підтвердив, що особисто навчав Слюсарчука.

- Я пам'ятаю Андрія в нашому ПТУ, його перевили нам з Козятинського професійного училища залізничного транспорту. Чому перевели на спеціалізацію швея із штукатурника - мені невідомо. Він прогулював уроки, 19-річним ходив по училищі в білому халаті, в актовому залі проводив якісь сеанси гіпнозу, в стоматкабінеті приймав людей. За які заслуги йому надавали приміщення - не знаю.

Зараз ви читаєте новину «Псевдолікар Слюсарчук прогулював уроки в червоноградському ПТУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути