вівторок, 13 листопада 2007 10:10

Зниклу 4-річну британку шукають в Боснії

4-річну британку Мадлен Маккен, що півроку тому зникла з курорту в Португалії, шукають у південно-східній Європі. Знайшовся свідок, який заявив, що бачив дівчинку в Боснії. Нова версія можливого місцезнаходження зниклої дівчинки з"явилася після заяви одного з туристів, який стверджує, що бачив біляву дівчинку, схожу на Мадлен, у Меджугір"ї 1 листопада, пише британська газета The Daily Mail. Підозри свідка викликало те, що її, судячи з усього, супроводжувала стороння людина, з якою дитина не хотіла йти, вигукуючи при цьому: "Я хочу до тата!"

Свідком виявився батько шістьох дітей із Північної Ірландії, що працює в компанії Fermanagh ."Тієї миті, коли я її побачив, моє серце завмерло, тому що я був уражений, наскільки вона схожа на Мадді Маккен", - згадує очевидець.

Чоловік говорить, що підійшов майже впритул до можливої Мадлен і її супроводжуючого, щоб спробувати заговорити з дівчинкою. Але у цей момент незнайомець затиснув їй рота й запхав у автомобіль. "Він посадив її на заднє сидіння Volkswagen Golf, при цьому він щось кричав на незрозумілій мені мові, - додає турист. - Але у мене кров застигла в жилах, коли я почув її плач: "Я хочу до тата!"

Свідок навіть записав номер автомобіля, на якому відвезли дівчинку. За його словами, оскільки поліція Меджугір"я не виявила цікавості до інформації про Мадлен, очевидець зателефонував у поліцію Ольстера і на "гарячу лінію" сім"ї Маккен.

Чоловік підкреслив, що дівчинка, яку він бачив 1 листопада, була переляканою і плакала. А супроводжуючі її дорослі були "дуже смаглявими".

Офіційно поліція Боснії поки що не веде пошуків, оскільки для цього повинен прийти відповідний запит. "Ніхто з поліцейських Меджугір"я не отримував жодних відомостей про зниклу британську дівчинку", - заявив представник місцевої поліції Маріо Босняк. Проте він завірив, що правоохоронні органи готові розпочати активні пошуки Мадлен, щойно надійде офіційний запит.

На запитання, як так вийшло, що поліція Боснії досі не має в своєму розпорядженні даних про вірогідне знаходження на території країни Мадлен, Босняк сказав: "Ймовірно, ірландський паломник говорив не з поліцейським, а з митником або з охоронцем із якої-небудь приватної фірми". За його словами, у них схожа з поліцією уніформа, і свідок міг вирішити, що чоловік, з яким він розмовляє, - співробітник правоохоронних органів.

Утім, приватні детективи, що працюють на сім"ю Маккен, вже вирушили до Боснії і Герцеговини, щоб перевірити отриману інформацію.

Представник сім"ї Маккен Клеренс Мітчелл вже висловив подяку від імені 39-річних батьків зниклої дівчинки. Кейт і Джері вдячні свідкові за отриману обнадійливу інформацію, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Зниклу 4-річну британку шукають в Боснії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути