субота, 12 травня 2007 11:33

Прокурора судять за побиття міліціонера в Рівненській області

Прокуратура Рівненської області 8 травня порушила кримінальну справу проти прокурора відділу нагляду за дотриманням законів органами внутрішніх справ прокуратури Рівненськой області Василя Мазура за підозрою в побитті міліціонера. Про це повідомила прес-секретар прокурора Рівненської області Світлана Сирота.

За її словами, кримінальну справу порушили за ч.2 ст.365 - перевищення влади або службових повноважень, що супроводжувалося насильством, застосуванням зброї або діями, які принижують гідність потерпілого.

28 квітня начальник відділу по розслідуванню ДТП УМВС України в Рівненській області Сергій Зайда прибула в прокуратуру по виклику Мазура дати пояснення щодо розслідування однієї з кримінальних справ. За словами Сироти, Зайда нібито відмовився писати пояснення від руки і запропонував набрати його на комп"ютері.

У відповідь Мазур, згідно матеріалам дослідчої перевірки, ударив його по голові, звалив з ніг, бив його ногами і душив. В результаті Зайду госпіталізували в лікарню з черепно-мозковою травмою і струсом мозку. Сирота також повідомила, що прокуратура готує наказ про звільнення Мазура з органів прокуратури за цей вчинок, передають Подробности.

Зараз ви читаєте новину «Прокурора судять за побиття міліціонера в Рівненській області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути