середа, 11 квітня 2007 16:34

Прокуратура Москви вилучила у "Эхо Москвы" інтерв"ю Лимонова

Прокуратура Москви вилучила у радіостанції "Эхо Москвы" матеріали, що пов"язані з виступом в ефірі лідера нацболів Едуарда Лимонова.

Згідно з даними радіостанції, столична прокуратура зажадала від Пресненської міжрайонної прокуратури провести перевірку дотримання закону про ЗМІ при трансляції в ефірі "Эхо Москвы" передачі "Нелицо" за участю Лимонова від 9 квітня.

"В зв"язку з цим прокуратура попросила у "Эхо Москвы" для вивчення повний текст передач  на електронному і паперовому носіях", - мовиться в повідомленні радіостанції.

Як наголошується, "всі необхідні матеріали надані радіостанцією слідчим".

Днями чотири провідні партії повідомили про бойкот друкарського видання "Газета GZT" у зв"язку з публікацією 5 квітня інтерв"ю з лідером ліквідованої Націонал-більшовицької партії.

У своєму інтерв"ю Лимонов заявив, що Володимир Путін вивинний в "десятках злочинів, здійснених при ньому" і в намірі "встановити поліцейський режим", а також висловився за відділення Чечні, оскільки "все одно ніякого спільного життя між росіянами та чеченцями на території республіки не буде в найближчі декілька поколінь", пише
Newsru.
Зараз ви читаєте новину «Прокуратура Москви вилучила у "Эхо Москвы" інтерв"ю Лимонова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути