середа, 19 лютого 2020 14:48

Призначили відповідальних за культуру, спорт і молодь в Україні

Призначили відповідальних за культуру, спорт і молодь в Україні
Володимир Бородянський повідомив про призначення в МКСМ. Фото: pravda.com.ua

Кабінет міністрів України офіційно призначив сьогодні чотирьох очільників профільник інституцій Міністерства культури, молоді та спорту (МКМС).

Про це міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський повідомив у Telegram за результатами засідання уряду в середу 19 лютого.

"Уряд сьогодні призначив очільників чотирьох профільних інституцій, які перебувають у підпорядкуванні МКМС: Левчук Сергій призначений головою Державного агентства спорту; Марина Кудерчук - головою Державного агентства з питань кіно; Григоренко Галина - головою Державного агентства з питань мистецтв, а Россошанська Ольга - головою Державного агентства з питань мистецької освіти", - написав Бородянський.

Левчук, Кудерчук, Григоренко та Россошанська пройшли конкурсний відбір, за результатами якого були визнані переможцями та рекомендовані до призначення очільниками цих держорганів.

Як повідомлялося, Кудерчук раніше була заступником голови Запорізької ОДА, Григоренко - координатором Офісу з розробки гуманітарної політики, Россошанська - проректором Луганської академії мистецтв, а Левчук - президентом Української федерації карате.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В уряді готують нові міністерства - ЗМІ

Уряд на чолі з прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком працює шостий місяць. У лютому в ЗМІ прокотилася інформація, що президент Володимир Зеленський проводив співбесіди з імовірними новими членами уряду.

Зараз ви читаєте новину «Призначили відповідальних за культуру, спорт і молодь в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути