понеділок, 20 грудня 2010 09:11

Принц Вільям не захотів запрошувати на весілля Обаму

Принц Вільям не захотів запрошувати на весілля Обаму

Президент США Барак Обама і його дружина Мішель не будуть присутні на весіллі принца Вільяма наступного року. Про це 17 грудня повідомляє The Daily Mail з посиланням на придворне джерело.

Таке рішення мотивоване тим, що Вільям поки не є офіційним спадкоємцем британського престолу, і тому майбутнє весілля не має статусу заходу державного масштабу. Видання зазначає, що завдяки цьому принц і його майбутня дружина - 28-річна Кейт Мідлтон - зможуть не запрошувати обов'язкові дві тисячі гостей, наказаних регламентом заходу такого рівня.

Джерело додало, що перевага буде віддана простим громадянам і співробітникам добродійних фондів, а не віп-персонам. Проте не виключено, що все ж таки деякі представники політичної еліти з'являться на весіллі, зокрема, президент Франції Ніколя Саркозі та його дружина Карла Бруні.

Відмова від запрошення американської першої пари означатиме відступ від традицій. The Daily Mail наголошує, що в 1981 році на весілля батьків Вільяма - принца Чарльза і принцеси Діани - були запрошені тодішній американський президент Рональд Рейган і його дружина Ненсі (на церемонії була присутня вона одна через погане самопочуття Рейгана після замаху).

Весілля Вільяма і Кейт заплановане на 29 квітня 2011 року у Вестмінстерському абатстві. Враховуючи складну економічну ситуацію в країні і зростання безробіття, сам принц пообіцяв, що одруження не буде таким же розкішним, як у його батьків, коли зібралося більше 3,5 тисяч гостей.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Принц Вільям не захотів запрошувати на весілля Обаму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути