четвер, 25 листопада 2010 10:50

Принц Гарі влаштує для брата бурхливий парубочий вечір

Принц Гарі влаштує для брата бурхливий парубочий вечір

Королівське сімейство щосили зайнялося підготовкою весільного святкування принца Уільяма. Вже відомо, що захід відбудеться 29 квітня 2011 року у Вестмінстерському абатстві. А поки наречений з нареченою роздумують над списком гостей й іншими організаційними питаннями, принц Гарі зайнятий не менш важливою справою - організацією парубочого вечора.

Як з'ясувало видання The Sun, 26-річний Гарі, відомий своїми дещо ексцентричними витівками (на зразок появ в нацисткій формі), планує влаштувати досить бурхливу паті.

"Гарі хоче, щоб це був дійсно приголомшливий парубочий вечір - шикарна вечірка для майбутнього короля. А це означає, буде багато гостей і спеціальні заходи. Дні повинні видатися дуже бурхливими. Брати подумують влаштувати паті за кордоном, але не виключено, що вони виберуть і один з британських пабів", - повідомило джерело з оточення принца виданню.

Тим часом букмекери роблять ставки на місця, куди молодята відправляться проводити медовий місяць. Серед найбільш ймовірних називаються Кенія, де відбулися їхні заручини, сусідня Танзанія і карибський острів Мюстік, де пара вже відпочивала спільно.

Разом з тим міжнародний сайт для пошуку авіаквитків Skyscanner Skyscanner склав власний список, заснований на особистих інтересах і перевагах майбутніх молодят.

Під рубрикою "Для нього" названа Нова Зеландія, де в 2011 році проходитиме чемпіонат світу по регбі, давнім прихильником якого є Уільям. Під рубрикою "Для неї" виділений Нью-Йорк, одна зі світових столиць моди і стилю, якими захоплюється Кейт Міддлтон, котра вже потрапляла на сторінки модних журналів.

"Острівний" варіант - це Сейшели, де пара, як повідомляється, вперше вирішила одружитися ще три роки тому. Архіпелаг знаменитий своїми відокремленими островами з білим піском і блакитним морем.

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Принц Гарі влаштує для брата бурхливий парубочий вечір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути