вівторок, 24 серпня 2010 12:02

Прикарпаття чекає міжнародних ревізорів

Прикарпаття чекає міжнародних ревізорів

Представники міжнародних федерацій зимових олімпійських видів спорту навідаються в Івано-Франківську область восени. Найперше вони оцінять спортивну інфраструктуру, а також стан доріг і готельних комплексів.

Як повідомив кореспонденту Gazeta.ua начальник управління у справах сім"ї, молоді і спорту ОДА, голова регіонального відділення НОК України Мирослав Карабін, зараз створено робочу комісію, яка вивчить перспективи будівництва об"єктів спортивної туристичної інфраструктури. Також складуть план будівництва дорожніх сполучень, зокрема у віддалених гірських районах.

Офіційні експерти міжнародних федерацій зимових олімпійських видів спорту скажуть скільки років доведеться готуватись Прикарпаттю, щоб провести олімпійські змагання.

Нагадаємо губернатор Івано-Франківська Михайло Вишиванюк має намір передати гірськолижний комплекс у Ворохті під опіку "Укрзалізниці". Чотири трампліни сьогодні потребують капітального ремонту. Через стан спортивної інфраструктури, Ворохта не може приймати змагання міжнародного класу.

Нещодавно в області також побували представники гірськолижних курортів з Франції та Росії.

Раніше президент України Віктор Янукович заявив, що в нашій країні можна провести зимову Олімпіаду. У свою чергу, віце-прем"єр з Євро 2012 Борис Колесніков заявив, що ігри можна було б провести на Львівщині.

Зараз ви читаєте новину «Прикарпаття чекає міжнародних ревізорів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути