пʼятниця, 01 лютого 2008 16:11

Президент Франції особисто зайнявся співацькою кар"єрою своєї подружки

Президент Франції Ніколя Саркозі вирішив особисто зайнятися співацькою кар"єрою своєї майбутньої дружини Карли Бруні. 40-річна колишня супермодель обідала зі своїм директором в одному з паризьких ресторанів, коли у неї задзвонив телефон. На дроті був президент Франції.

Як стало відомо, директор Бруні, Бертран де Лаббе, був "приголомшений", коли співачка передала трубку йому. Президент дав йому поради відносно Бруні, виклавши свої погляди на фолк-поп альбом, який Карла зараз записує, і на її прийдешнє турне.

Говорять, що у Бруні, чий диск "Quelqu"unm"a dit" ("Хтось мені сказав", 2002 рік) став у Франції хітом, є в палаці Елісейськом власна студія звукозапису.

Ніколя і Карла познайомилися під час караоке-вечірки, яку їхній спільний друг влаштував в листопаді, щоб підбадьорити самотнього президента: той місяцем раніше розвівся зі своєю другою дружиною Сесілією. З чуток, Саркозі збирається одружуватися на Бруні найближчим часом, пише TheTelegraph.

Зараз ви читаєте новину «Президент Франції особисто зайнявся співацькою кар"єрою своєї подружки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути