субота, 03 березня 2007 14:56

Представник Ватикану: антихрист буде пацифістом, екологом і вегетаріанцем

Колишній кардинал Болоньї Джакомо Біффі, який цього року проповідує Папі Римському Бенедикту XVI під час традиційних духовних вправ, заявив, що антихрист з"явиться в образі "пацифіста, еколога і екуменіста".

78-річний прелат відомий як представник найбільш консервативних кіл Ватикану. Ця обставина, на думку деяких спостерігачів, і стала перепоною на його шляху до Святого престолу, оскільки Біффі вважали основним наступником Івана Павла II.

Кардинал багато років виявляє цікавість до робіт російського релігійного філософа і містика Володимира Соловйова, який залишив немало ідей, пов"язаних з кінцем світу і приходом антихриста. Посилаючись на нього, Біффі стверджує, що сатана "скличе вселенську раду і шукатиме згоди серед представників усіх релігій".

За його словами, "народні маси підуть за антихристом за винятком невеликих груп католиків, православних і протестантів, які боротимуться з руйнуванням віри". Джакомо Біффі стверджує, що антихрист не обов"язково прийде в образі людини, він може виявитися і в "перетворенні християнства на набір ідеологічних норм".

Основними рисами антихриста, на думку кардинала, будуть захист так званих людських цінностей, активна боротьба за мир, за права людини і тварин. Біффі стверджує, що сатана буде активістом однієї з партій "зелених" і прихильником вегетаріанства. На його думку, приходу антихриста передували такі історичні події: як Голокост, винищення вірмен турками 1915 року, сталінські репресії в Росії і сексуальна революція, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Представник Ватикану: антихрист буде пацифістом, екологом і вегетаріанцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути