пʼятниця, 20 березня 2020 22:54

Правоохоронці склали 613 протоколів за порушення карантину

Правоохоронці склали 613 протоколів за порушення карантину
Правоохоронці склали 613 протоколів за порушення карантину. Фото: Нацполіція

Національна поліція з початку карантину склала 613 адміністративних протоколів за статтею "Порушення правил карантину людей".

"Найбільше протоколів складено на працівників і керівників підприємств та установ, а також на перевізників і керівників підприємств, що надають послуги пасажирських перевезень. Підрозділами Національної поліції до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено сім кримінальних проваджень за статтею 325 Кримінального кодексу України", - повідомив заступник глави Нацполіції Олександр Фацевич, передає прес-служба Національної поліції.

Він також додав, що найбільше порушень правил карантину людей було виявлено у Дніпропетровській області - 110 протоколів, у Донецькій - 68, у Києві - 46, у Запорізькій області - 39 і в Черкаській - 37.

За словами Фацевича, щодоби до несення служби в поліції залучаються понад 14 тисяч правоохоронців.

Заплановано розміщення більше 500 перевірних пунктів. На них будуть нести службу працівники поліції, Нацгвардії, представники служби з надзвичайних ситуацій, лікарі та представники органів місцевого самоврядування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пенсіонерам скасували пільговий проїзд: перелік міст

Заступник глави поліції зазначив, що багато фактів порушень виявляються під час моніторингу соціальних мереж, коли громадяни конфліктують із кондукторами або водіями транспортних засобів, що здійснюють перевезення пасажирів.

Міністр охорони здоров'я України Ілля Ємець заявив, що коронавірус буде продовжувати поширюватися Україною і найважчий період ще попереду. За його словами, щодня в Україні фіксують нові випадки зараження і поки їх ставатиме тільки більше.

Зараз ви читаєте новину «Правоохоронці склали 613 протоколів за порушення карантину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути