середа, 17 вересня 2008 14:59

Уряд Гордона Брауна втратив міністра

Уряд Гордона Брауна втратив міністра
Міністр у справах Шотландії Девід Кейрнс пішов у відставку з уряду Гордона Брауна, посилаючись на необхідність поміняти керівництво Лейбористської партії, повідомляє британська газета TheTimes 16 вересня.

У своєму листі Брауну Кейрнс заявив, що "настав час узяти бика за роги й відкрити широке обговорення зміни керівництва партії". "Я розумію, що неможливо поділяти ці погляди та залишатися при цьому міністром. Тому, хоча у мене і не було бажання йти у відставку, я з жалем усвідомив, що це єдиний гідний вихід, який у мене залишається", - пояснив своє рішення Кейрнс.

Браун відставку прийняв, проте в листі у відповідь висловив своє незадоволення вчинком соратника по партії. "Я вкрай розчарований вашим рішенням піти з уряду, і я не можу погодитися з вами, що зараз відповідний час для вирішення внутрішніх проблем Лейбористської партії", - заявив Браун.

Питання про лідерство активно обговорюється серед лейбористів з початку літа 2008 року у зв"язку з крайньою непопулярністю нинішнього уряду і низькими рейтингами партії. Найбільш вірогідним претендентом на пост керівника партії називають главу МЗС Великої Британії Девіда Мілібенда, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Уряд Гордона Брауна втратив міністра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути