Ексклюзиви
середа, 19 травня 2010 09:43

Повінь охоплює Західну Україну

Повінь охоплює Західну Україну

Станом на 7 год. 19 травня в Україні залишаються підтопленими території Закарпатської, Львівської та Івано-Франківської областей, повідомили у прес-службі МНС.

Як відзначають в МНС, у цих областях протягом 15-17 травня інтенсивні опади та шквалисті пориви вітру призвели до формування швидкоплинних дощових потоків і через захаращеність потічків, придорожніх канав та кюветів сталося підтоплення приватних садиб, сільськогосподарських угідь, житлових будинків, пошкодження автомобільних мостів.

На сьогоднішній ранок у Закарпатській області затоплено 303 присадибних ділянки та 1 тис. 850 га сільськогосподарських угідь

У Львівській - 33 підвальні приміщення житлових будинків; 9 присадибних ділянок у м. Городок; 140 га сільськогосподарських угідь у Мостиському районі.

Залишаються пошкодженими автомобільний міст (рух транспортних засобів заборонено) на автодорозі місцевого значення через потічок та пішохідний міст через річку Вирва у м. Добромиль Старосамбірського району.

На трьох ділянках зруйновано близько 500 м берегів річки Вирви у Старосамбірському районі, що у подальшому, відзначають в МНС, загрожує руйнуванням господарських будівель населених пунктів.

В Івано-Франківській області затоплено 16 підвальних приміщень житлових будинків, в тому числі в Івано-Франківську – 6, 8 дворогосподарств; 25 присадибних ділянок; 31,25 га сільськогосподарських угідь.

До ліквідації наслідків стихії залучено 300 осіб та 70 одиниць техніки.

Зараз ви читаєте новину «Повінь охоплює Західну Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути