Ексклюзиви
середа, 16 червня 2010 12:49

Повінь на півдні Франції забрала життя 10 людей (ФОТО)
9

Фото: Reuters

Сильні зливи, які пройшли на південному сході Франції, викликали повінь. За даними на середу, жертвами стихії стали 10 людей, ще четверо зникли безвісти в департаменті Вар.

Проливні дощі, що почалися в ніч з понеділка на вівторок, викликали надзвичайну ситуацію у всьому регіоні Прованс-Лазурний берег. У Драгіньяне менш ніж за добу випало 300 мм опадів, рівень води на затоплених вулицях перевищив два метри. Інфраструктурі міста було завдано великої шкоди, пошкоджені дороги, розбиті машини, затоплені будинки. Близько 200 тисяч жител залишилися без електрики.

У рятувальних операціях взяли участь 9 вертольотів і 15 катерів, що дозволило перевезти в безпечне місце 1200 людей. Зараз вони перебувають у центрах тимчасового розміщення. Усім необхідним їх забезпечують мешканці навколишніх населених пунктів. Проводиться евакуація кемпінгів.

Режим надзвичайного стану був знятий сьогодні о 3 годині ранку. Рівень води поступово починає спадати. Аеропорт Гіер-Тулон, який закритли у вівторок, відновив свою роботу.
Зараз ви читаєте новину «Повінь на півдні Франції забрала життя 10 людей (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути