середа, 11 листопада 2009 12:45

Потяги київського метро їздять і будуть їздити в два рази рідше

Потяги київського метро їздять і будуть їздити в два рази рідше

За словами голови незалежної профспілки київського метрополітену Віктора Дідковського "з 26 пар, які завжди курсували на гілці, на лінію виходять лише 13. Через нестачу фінансування частини та обладнання переставляють з одного вагона на інший. Адже термін експлуатації більшості поїздів закінчився ще 10 - 12 років тому ", - сказав Дідковський.

Тому, за його словами, інтервал руху поїздів збільшився на кілька хвилин. Крім того, Дідковський зазначив, що знову постало питання про те, щоб на станціях закрити другі виходи і скоротити касирів.

"Причому мова йде також про станціях з великим пасажиропотоком - "Лісову","Лівобережну","Дарницю". Можете собі уявити цей натовп", - сказав голова профспілки.

Проте, в прес-службі київського метрополітену спростовують цю інформацію, мовляв, грошей дійсно не вистачає, але людей не звільняють - вони самі йдуть.

"Так, грошей не вистачає, до того ж у нас важкі умови праці, звільняються люди. Але жодних документів про коригування графіка і закриття другого виходів не було", - переконує прес-секретар КП "Київський метрополітен" Надія Шумак.

Раніше повідомлялося, що КМДА заборгувала метрополітену кілька десятків мільйонів гривень. Влада не доплачують за проїзд пільговиків у "найшвидшому виді транспорту".

УБР

Зараз ви читаєте новину «Потяги київського метро їздять і будуть їздити в два рази рідше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути