середа, 30 березня 2011 12:54

Посол Фінляндії похвалив вінницькі дороги

Посол Фінляндії похвалив вінницькі дороги

29 березня на прес-конференції у Вінницькій міській раді мер Долини Івано-Франківської області Володимир Гаразд зауважив, що у Вінниці нормальний стан доріг.

"Ми проїхали Західну Україну. І якщо порівняти з іншими містами, можу впевнено сказати, що у Вінниці вони найкращі. Не дивлячись на деякі проблеми після зимового періоду", - сказав він.

Цю думку підтвердив Надзвичайний та Повноважний посол Фінляндії в Україні Крістер Міккелсон. А мер Вінниці Володимир Гройсман зауважив, що тріщини на дорогах з'являються на всіх дорогах. Навіть європейських.

"Є тріщини і на німецьких дорогах, і на польських. Я це бачив. Для їх усунення існує спеціальне обладнання. З дорогами є проблеми по всій Україні. Але можу сказати абсолютно відповідально: дороги у Вінниці одні з найкращих в Україні. А якщо порівняти дороги державного значення, то у нас вони просто супер", - запевнив він.

Також Вінницький міський голова зауважив, що на дороги, на яких вже зроблено капітальний ремонт, з міського бюджету не буде витрачено ані копійки.

"Спеціалісти постійно проводять обстеження доріг. Першу ми зробили 2006 року. Маємо на них ще рік гарантії, тому по гарантії нам зроблять ремонт без проблем. Слід також сказати, що ми не будуємо дороги, а оновлюємо асфальтно-дорожне покриття", - продовжив Гройсман.

Протягом 2010 року у Вінниці проведено вибірковий капітальний ремонт доріг з асфальтобетонним покриттям загальною площею близько 95,5 тис кв.м, з білощебневим покриттям - 14,4 тис кв м.

Зараз ви читаєте новину «Посол Фінляндії похвалив вінницькі дороги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути