пʼятниця, 14 січня 2011 19:02

Мер Вінниці хоче, щоб вінничани заробляли по тисячі доларів

Мер Вінниці хоче, щоб вінничани заробляли по тисячі доларів

14 січня голова Вінницькій міськраді Володимир Гройсман під час брифінгу зазначив, що середня заробітна плата вінничан за 2010 рік склала більше 2 тис грн.

"У 2011 році плануємо вийти на показник у 2600 гривень. І це при тому, що це тільки офіційна інформація, скільки заробляють вінничани. Адже не секрет, що багато підприємств отримують зарплату в конвертах. Тому реальна середня зарплата ще вища", - сказав він.

У зв'язку з оптимізацією системи управління мають скоротити 78 працівників Вінницького міськвиконкому. Їх чисельність з початку квітня складе 627 чоловік.

"Замість 39 управлінь у міськвиконкомі буде 33 департаменти. Вони поєднають деякі функції, і не будуть дублювати повноваження одне одного. Звісно, зарплатня чиновників має збільшитись, але не відразу. Я вважаю, що якісний чиновник має отримувати достойну зарплату. Щодо цього я погоджуся з віце-прем'єром Борисом Колесніковим, який 13 січня приїжджав до нас відкривати об'їзну дорогу у Калинівці. Він сказав, що кожна людина в Україні має отримувати не менше тисячі доларів. Абсолютно згоден", - зауважив мер Вінниці.

Також Володимир Гройсман зауважив, що введення Департаментів змінить психологію чиновників.

"Нам не потрібні начальники, які будуть командувати підлеглими. Нам потрібні директори департаментів, які будуть якісними управлінцями", - підсумував він.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Мер Вінниці хоче, щоб вінничани заробляли по тисячі доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути