четвер, 02 грудня 2010 19:23

Володимир Гришко та Петро Чорний співатимуть безкоштовно

Автор: фото: Аріна КАНТОНІСТОВА
  2009 року благодійний вечір провели в нічному клубі ”Феріде-плаза”
2009 року благодійний вечір провели в нічному клубі ”Феріде-плаза”

"Любов — це єдине, що можна дати іншому, нічого не відбираючи у себе" — під таким гаслом 11 грудня у Вінниці пройде другий благодійний вечір на допомогу онкохворим дітям Вінниччини. Організатор заходу — вінницька дизайнерка Ольга Родченко. Її одяг відомий під торговою маркою "Олгара".

— Минулого року люди щиро відгукнулися на прохання допомогти дітям, — розповідає дизайнерка. — На жаль, зібрали менше коштів, ніж хотілося б, — близько 25 тисяч гривень. Але ми і цьому раді. Головне — відбувся початок цієї благородної традиції. Адже благодійні вечори обов'язково проходитимуть і в наступні роки.

На благодійному вечорі Ольга представить свою нову колекцію "Есенція впливу". До неї увійшли верхній одяг, костюми, сукні, туніки з натурального хутра, різновидів шкіри, джерсі. Кольори — моко, капучино, оливковий, бежевий. Це третя підколекція цього напрямку. Перших дві Ольга Родченко створила влітку та на початку осені для конкурсу від журналу "Плейбой Україна" — "Краса без ГМО", який проходив у Вінниці та Хмельницькому.

— "Есенція впливу" — це передусім інтелектуальна сексуальність. Поєднання простого та складного, баланс між практичністю та красою. Таку "Есенцію впливу" варто використовувати, — переконана вона.

На заході свої концертні програми по 40 хв. представлять оперний тенор, народний артист України, лауреат Національної премії України ім. Шевченка Володимир Гришко та заслужений артист України Петро Чорний. Виступатимуть безкоштовно. Гришко приїде зі своїм балетом на ходулях.

— І маестро Володимир Гришко і Петро Чорний відреагували на пропозицію дуже радісно і з розумінням. Володимир та Петро завжди відвідують благодійні заходи не лише в Україні, а й за кордоном, — розповідає дизайнерка.

Благодійний вечір проводять під патронатом голови Вінницької облдержадміністрації Миколи Джиги, депутата облради та проректора Національного аграрного університету Григорія Заболотного, вінницького міського голови Володимира Гройсмана, дизайнера Ольги Родченко, заслуженого працівника промисловості України Романа Мазура, Героя України Станіслава Войтовича.

— Гроші, зароблені на вечорі, обрахує і прилюдно віддасть інкасаторам лічильна комісія. Ми її оберемо із гостей заходу. Інкасатори відвезуть гроші у банк, а наступного дня їх переведуть на рахунок дитячої обласної лікарні з цільовим призначенням для Благодійний вечір пройде у вінницькому театрі ім. Садовського за адресою: вул. Театральна, 13. Початок о 16.00. Квитки продають у касах театру, вартість — від 50 до 120 грн. Запрошуємо вас, шановні вінничани, підтримати захід та допомогти дітям.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Гришко та Петро Чорний співатимуть безкоштовно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути