Ексклюзиви
пʼятниця, 18 червня 2010 17:44

Попов не пустить у КМДА жодного корупціонера

Попов не пустить у КМДА жодного корупціонера

Жоден чиновник, щодо якого виникли навіть підозри в корупції, не зможе продовжити роботу в структурах Київської міськадміністрації, заявив перший заступник глави столичної міськадміністрації Олександр Попов.

Про це він заявив в інтерв'ю "Дзеркало тижня".

"Правоохоронні органи дійсно мають певний набір матеріалів відносно окремих посадових осіб, і думаю, найближчим часом вони про це скажуть", - повідомив перший віце-мер.

"Я не можу і не маю повноважень вникати в ці матеріали, в те, наскільки напрацювання СБУ, МВС або прокуратури серйозні. Але завіряю: жодна людина, на яку хоч би падає тінь корупції, в КМА працювати не буде", - підкреслив він.

При цьому О.Попов заявив, що у нинішньої української влади є намір радикально активізувати боротьбу з корупцією в Київській міськадміністрації.

"Не можу назвати конкретні терміни, але дуже швидко всі відчують, що і у президента, і у Кабміну є велика політична воля в плані наведення ладу і боротьби з корупцією. І міськадміністрація в цьому напрямі працюватиме з силовими структурами пліч-о-пліч", - сказав він.

"Думаю, команда мера буде доповнена і структурована. Як? Це ви скоро побачите. Далі ми виробляємо стратегію нашої взаємодії - чіткий системний підхід з розумінням того, до чого і за який період ми повинні прийти", - констатував О.Попов.

Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «Попов не пустить у КМДА жодного корупціонера ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути