середа, 16 червня 2010 16:49

Леонід Черновецький перетворюється на "весільного генерала" - експерт

Леонід Черновецький перетворюється на "весільного генерала" - експерт

Призначення Олександра Попова та ймовірний прихід з ним команди "регіоналів" свідчить, що столичний градоначальник перетворюється на "весільного генерала".

Про це в коментарі Gazeta.ua заявив директор Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала.

"Я думаю, що реальний інструмент і всі важілі впливу в столиці перейдуть до нової команди. А Черновецький та його оточення будуть лише "весільними генералами"...Там, очевидно, досягнутий якийсь статус - кво", - зазначив експерт.

За словами Бали, "регіонали" залишили Черновецького на чолі столиці, бо поки не мають кандидата на його місце, який би зміг перемогти на виборах.

"Я думаю, що у ПР є сподівання за рік чи два взяти під контроль увесь адмінресурс столиці і таким чином провести кандидатуру лояльну до ПР. Мені видається що поки відбувається розчищення майданчика для того, щоб потім "взяти" Київ", - резюмував експерт.

Нагадаємо, що 15 червня міністра житлово-комунального господарства Олександра Попова було призначено першим заступником мера столиці Леоніда Черновецького.

Крім того, за інформацією ЗМІ, одним із заступників столичного мера стане нинішній заступник міністра ЖКГ Руслан Крамаренко.

Він, утім, поки такої пропозиції не отримував. Водночас, чиновник не відповів на запитання, чи погодиться він на нову посаду, якщо йому надійде така пропозиція.

У свою чергу, народний депутат від Партії регіонів Володимир Рибак визнав: "Безумовно, столицю чекає оновлення кадрів".

Зараз ви читаєте новину «Леонід Черновецький перетворюється на "весільного генерала" - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути