вівторок, 15 червня 2010 09:57

"Регіонали" помилували Черновецького

"Регіонали" помилували Черновецького

Київського міського голову Леоніда Черновецького не знімуть з посади, але оточать "досвідченими кадрами" з Партії регіонів

Про це з посиланням на власні джерела пише газета Сегодня.

Як відзначає видання, існують три варіанти розвитку подій у столиці. Перший: Кабмін вирішує поміняти владу в місті. Або Черновецького позбавлять посади, порушивши проти нього кримінальні справи. Або спеціальною постановою Верховної Ради призначаються дострокові вибори мера Києва і Київради на осінь (одночасно з місцевими виборами по всій країні).

Другий варіант: проголосувати за зміни до закону про столицю (про розділення повноважень обраного мера і голови Київміськадміністрації) і поставити свою людину на посаду голови КМДА, а Черновецького залишити міським головою з мінімальної владою.

І, нарешті, третій варіант: нових законів не приймати, провести в мерської команді глобальну ротацію кадрів, приставивши до столичному градоначальникові своїх людей, але залишивши його на посаді до чергових виборів у 2012 році. Як відзначає газета, все йде до останнього варіанта.

Дану версію побічно підтверджує "регіонал" Сергій Ківалов, заявляючи, що вибори столичного градоначальника відбудуться в 2012 році, а до цього мер отримає першого заступника "з величезними повноваженнями".

"У мера з'явиться новий перший заступник з величезними повноваженнями. Це буде досвідчена людина з Партії Регіонів, завдання якого - підйом запущеного міського господарства", - сказало джерело в ПР.

За словами співрозмовника видання, одночасно мер може позбутися трьох своїх заступників: "У числі кандидатів на виліт - Денис Басс, Ігор Добруцький і Валерій Миронов. До першого занадто багато претензій - всі об'єкти, які він курирує, практично провалені. Це транспортні розв'язки, метро ".

Як очікується, зміни в КМДА відбудуться вже на цьому тижні.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" помилували Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути