четвер, 18 лютого 2010 10:21

Половина України паралізована через погодні умови

Половина України паралізована через погодні умови
У 13 областях України ускладнено проїзд автошляхами місцевого значення, станом на ранок 18 лютого забезпечено проїзд усіма автошляхами державного значення. Про це повідомляє прес-служба Міністерства транспорту та зв"язку.

Покриття автодоріг державного значення у Кіровоградській, Дніпропетровській області місцями засніжене, у Чернігівській - снігова каша, у Луганській областях - місцями ожеледиця.

Покриття автодоріг місцевого значення майже в усіх областях засніжене. У Чернігівській, Волинській, Хмельницькій та Миколаївській областях снігові перемети, у Донецькій, Вінницькій та Одеській областях - місцями ожеледиця.

Ускладнений проїзд дорогами місцевого значення у Сумській, Чернігівській, Полтавській, Волинській, Івано-Франківській, Тернопільській, Хмельницькій, Дніпропетровській, Харківській та Миколаївській областях.

У Волинській області ускладнений проїзд транспортних засобів на автодорогах місцевого значення (районні) до 16 населених пунктів у п"яти районах.

У Дніпропетровській області ускладнений проїзд транспортних засобів на автодорогах місцевого значення (районні) до 83 населених пунктів

В Івано-Франківській області на автомобільних дорогах місцевого значення ускладнений проїзд транспортних засобів до населених пунктів двох районів.

У Львівській області ускладнено проїзд на місцевій мережі доріг районного значення у чотирьох районах.

У Миколаївській області на автомобільних дорогах місцевого значення проїзд транспортних засобів ускладнений до 23 населених пунктів у 8 районах області.

В Одеській області ускладнений проїзд автошляхами місцевого значення до 8 населених пунктів у трьох районах області.

У Полтавській області ускладнено проїзд транспортних засобів до 69 населених пунктів у 19 районах області

У Сумській області ускладнено проїзд на місцевій мережі доріг районного значення до 10 населених пунктів в 5 районах області.

У Тернопільській області ускладнений проїзд на місцевій мережі доріг районного значення до 15 населених пунктів у чотирьох районах.

У Харківській області на автодорозі державного значення Р-51 Харків - Красноград - Перещепине організовано рух по правій смузі. По лівій смузі (км 40 - км 74) проводяться роботи із розчищення дороги від снігових переметів та розширення проїзної частини. Спільно з ДАІ організовано відведення руху на паралельно розташовану автодорогу Харків - Сімферополь - Алушта - Ялта.

Тимчасово ускладнено проїзд транспортних засобів на автомобільних дорогах місцевого значення до чотирьох населених пунктів у трьох районах Харківської області.

У Херсонській області тимчасово ускладнено проїзд транспортних засобів на автомобільних дорогах місцевого значення до одного населеного пункту.

У Хмельницькій області ускладнено проїзд транспортних засобів автодорогами місцевого значення у трьох районах.

У Чернігівській області ускладнений проїзд дорогами місцевого значення до 58 населених пунктів у 13 районах, передає РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Половина України паралізована через погодні умови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути