вівторок, 12 лютого 2008 12:32

Поліція затримала сина Жерара Депардьє

Гійом Депардьє, син французького актора Жерара Депардьє, затриманий закерування моторолером у нетверезому стані.

За даними поліції, сина знаменитого актора затримали в містечку Бужіваль. Гійом визнав, що повертався від подруги, де випив горілки.

У вересні 2007 року Гійом Депардьє вже був затриманий поліцією за аналогічне порушення. Тепер молодому акторові належить з"явитися перед виправним судом.

Депардьє-молодший відомий нестриманістю у вчинках і не раз порушував закон. На початку 1990-х років йому вже довелося провести дев"ять місяців у в"язниці за торгівлю героїном.

Згодом він неодноразово піддавався адміністративним покаранням за хуліганство та грубі порушення правил дорожнього руху. Він також представав перед судом за звинуваченнями в незаконному носінні зброї, а також у погрозах і насильстві зі застосуванням зброї.

Гійом Депардьє - володар Сезара, вищої кінематографічної нагороди Франції, яка була присуджена йому в 1996 році як найкращому молодому акторові, повідомляє Русская служба новостей.
Зараз ви читаєте новину «Поліція затримала сина Жерара Депардьє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути