четвер, 23 липня 2009 13:50

Поліція обшукала клініку особистого кардіолога Майкла Джексона

Поліція обшукала клініку особистого кардіолога Майкла Джексона
Американські наркополіцейські провели обшук в клініці, де практикує Конрад Мюррей, колишній особистий кардіолог Майкла Джексона.

Федеральні агенти Управління по боротьбі з обігом наркотиків США, а також детективи поліції Лос-Анджелеса обшукали медичний центр імені Армстронга в Х"юстоні, штат Техас, де працює Мюррей. Обшук проводився в рамках розслідування смерті співака.

По одній з попередніх версій, неодноразово озвученої в американській пресі, зупинка серця Джексона могла бути викликана ін"єкцією сильнодіючого препарату пропофол, яку співакові нібито зробив саме Мюррей. Що саме шукали агенти в клініці, не уточнюється.

Поліція до цих не прояснила питання про те, чи розслідується смерть Джексона як вбивство. Нагадаємо, 15 липня 2009 року американський сайт TMZ.com повідомив, що смерть поп-виконавця перекваліфікована у вбивство. Того ж дня поліція Лос-Анджелеса не підтвердила, але і не спростувала дану інформацію.

Адвокати Конрада Мюррея висловили незгоду з діями Управління по боротьбі з обігом наркотиків, відзначивши, що обшук в клініці виявився для них "повною несподіванкою", повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Поліція обшукала клініку особистого кардіолога Майкла Джексона ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути