субота, 27 червня 2009 15:19

Майкл Джексон щодня приймав 8 несумісних ліків

Майкл Джексон щодня приймав 8 несумісних ліків

Проаналізувавши аптечку покійного співака, лікарі були надзвичайно шоковані - окрім горезвісного знеболюючого Демеролу, Джексон щодня приймав препарати, які не можна було поєднувати.

За деякими відомостями, Демерол кололи Джексону по 3 рази на день, окрім них, він приймав Вікодін і Ділаудід (Dilaudid і Vicodin). Ці знеболюючі з Демеролом несумісні.

Окрім цього, покійний Майкл Джексо приймав: проносне, заспокійливе, антидепресант і таблетки від печії.

Таку кількість медикаментів не перенесла б і здорова людина. Співак же при зрості в 178 см важив близько 57 кілограм, і постійно відчував стрес, повідомляє Daily Mail

У той же час, у ніч, коли Джексон помер, багатомільйонна армія прихильників кинулася до комп"ютерів - дізнатися, що трапилося насправді з їх улюбленцем.

Кількість запитів "смерть Майкла Джексона" перевищила всі мислимі межі, і компанія Google прийняла їх за масивну атаку хакерів - сервера не справлялися з навантаженням.

"Протягом 40 хвилин користувачі розділу новин Google у відповідь на запит отримували повідомлення про помилку. Крім того, в деяких випадках люди отримували попередження: "Ваш запит схожий на запит від троянської програми", - пояснив Габрієль Стікер, офіційний представник компанії.

Крім того, не можна було зайти на Вікіпедію - редактори гарячково міняли інформацію, при цьому пояснюючи, що дані попередні.

За даними соціального блогаTwitter, на їх сайті запит про смерть Джексона з"являвся до 100 тисяч разів щогодини, повідомляє Бі-бі-сі.

За матеріалом Комсомольская правда

Зараз ви читаєте новину «Майкл Джексон щодня приймав 8 несумісних ліків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути