пʼятниця, 26 червня 2009 20:39

Конгрес США вшанував пам"ять Майкла Джексона

Конгрес США вшанував пам"ять Майкла Джексона

Депутати Палати представників Конгресу США в п"ятницю, 26 червня, перервали законодавчу сесію, щоб вшанувати пам"ять співака Майкла Джексона, який помер, хвилиною мовчання.

Член палати від штату Іллінойс Джесі Джексон-молодший звернувся до колег зі словами: "Від імені всього покоління, я дякую господу, що нам довелося жити в його епоху". А Дайен Уотсон, представниця Каліфорнії, відзначила, що хвилиною мовчання Конгрес віддає дань "культурній спадщині" поп-виконавця.

Майкл Джексон помер 25 червня 2009 року в Лос-Анджелесі. Співакові було 50 років. Причини смерті загальновизнаного "короля поп-музики" будуть відомі після проведення токсикологічної експертизи, яка продовжиться близько двох місяців.

За попередньою версією, співак перестав дихати після ін"єкції знеболюючого препарату. Співак приймав лікарські засоби, готуючись до повернення на світову поп-сцену, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Конгрес США вшанував пам"ять Майкла Джексона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути