субота, 19 грудня 2009 19:03

Покалічений Берлусконі після лікарні приступив до роботи

Покалічений Берлусконі після лікарні приступив до роботи

Прем"єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі, виписаний з лікарні, де протягом чотирьох днів проходив лікування від травм, отриманих в результаті нападу, почувається краще і вже приступив до роботи в домашніх умовах.

Про це повідомляють сьогодні в найближчому оточенні глави уряду.

Після виписки в четвер з міланської лікарні "Сан- Раффаеле", куди Берлусконі був доставлений відразу після інциденту, лікарі настійно рекомендували йому спокій протягом не менше двох тижнів.

Фактично всі офіційні заходи в графіку прем"єр-міністра, включаючи прес-конференцію за підсумками року, скасовані до Нового року. Проте голова ради міністрів, який знаходиться в своїй резиденції під Міланом, вже приступив до роботи з документами.

Інформацію про краще самопочуття Сільвіо Берлусконі підтвердила і його старша дочка, президент сімейної компанії "Фінінвест" Марина Берлусконі. Італійський прем"єр, за її словами, отримує безліч подарунків і вітальних листівок з висловлюванням підтримки та солідарності, зокрема і від лідерів зарубіжних країн.

В неділю увечері під час мітингу правлячої партії "Народ свободи" Сільвіо Берлусконі зазнав нападу з боку 42-річного психічно неврівноваженого міланця на ім"я Массімо Тарталья. Удар важкою сувенірною статуеткою в обличчя призвів до травми губи, втрати крові, пошкодження двох зубів і носа, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Покалічений Берлусконі після лікарні приступив до роботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути