вівторок, 05 червня 2007 12:27

Похоронений живцем вибрався з могили

27-річний Денис Дуріцин з підмосковних Люберців повернувся додому раніше звичайного. Зайшов в квартиру, і прямо на нього насувалися троє якихось незнайомих хлопців.

Денис наткнувся на квартирних "злодіїв", що влізли в його квартиру. Грабіжники накинулися на хлопця, повалили на підлогу і зв"язали.

- Навіть після того, як замучений тортурами Денис віддав їм все, що було - 5000 рублів, вони не заспокоїлися, - розповів слідчий Люберецкої прокуратури Роман Русланов. - А коли зрозуміли, що здобичі більше не дочекатися, вирішили бідолаху прибрати.

Його поволочили в Томілінський лісопарк. Один з грабіжників різнув нещасного хлопця ножем по шиї. З рани хлинула кров. Хлопця ударом ноги скинули до поспішно виритої ями і швидко закидали землею.

Денис залишився в живих і не знепритомнів. Щоб вибратися з могили, йому знадобилося декілька годин. Декілька болісних годин, хриплячи і задихаючись, він працював руками, розкидаючи землю.

Скривавлений, весь брудний, він довго повз в темноті. Люди, побачивши Дениса, викликали "Швидку" і міліцію. Лікарі врятували хлопцю життя, а після бесіди з оперативниками мучителів Дениса вдалося затримати, повідомляєКр.ru.

Зараз ви читаєте новину «Похоронений живцем вибрався з могили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути