Ексклюзиви
вівторок, 06 серпня 2024 12:25

Почнуть здійснюватися бажання: астрологиня назвала найкращий день серпня

Почнуть здійснюватися бажання: астрологиня назвала найкращий день серпня
Вранці сходіть до храму. Ваші думки та молитви зцілюватимуть. Фото: pixabay.com

6 серпня грошей у кишені побільшає. Зможете дозволити собі усе, чого бажаєте.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цей вівторок стане особливим для багатьох, - говорить астрологиня. - Життя заграє новими барвами. Здаватиметься, що це найкращий день серпня. Почнуть здійснюватися бажання. Не зволікайте з прийняттям рішень. Насолоджуйтеся результатом своєї праці. Вранці сходіть до храму. Ваші думки та молитви зцілюватимуть. Готуйтеся відстоювати інтереси друзів та близьких. Легко буде позбавитися шкідливих звичок. Нова закоханість розчарує".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Успіх чекає на людей активних, які знають, чого хочуть. Побалуйте себе смачною їжею. Не шкодуйте коштів на гардероб. Куплений одяг пасуватиме.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Аби справи пішли краще, візьміть за звичку прокидатися раніше. Щасливими і багатими у стануть ті, хто зуміє мудро розпоряджатися часом.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Це один із найбільш плідних періодів літа. Накопичуйте сили та уміння, використовуйте усі можливості, аби досягти своєї мети. Сміливі фінансові кроки дадуть добрий результат.

Рак (22 червня - 22 липня)

Знайдете те, що шукали тривалий час. Самотні закохаються. Але зі взаємністю доведеться зачекати. Не варто змінювати місце роботи і проживання.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Стримуйте власну цікавість. Не втручайтеся в особисте життя родичів і друзів. Є шанс добре покращити заробіток. Загострюється нюх. Не зловживайте парфумами. Уникайте прокурених приміщень.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Вам раптом увірветься терпець. Набридне нарікати на малі заробітки. Почнете оформляти документи для виїзду за кордон. Добре обдумайте це рішення. Порадьтеся з коханими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заживуть як королі: ці п'ять знаків відчують себе казково багатими

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Обдурити когось буде важко. Авантюру швидко викриють. Не вдавайте з себе того, ким не є насправді. Загостриться інтуїція. Прислухайтеся до своїх відчуттів.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Менше говоріть. Балачками нашкодите собі. Вашими ідеями скористаються інші. Вдалою буде покупка авто. Гроші йтимуть до вашої кишені.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Наведіть лад на робочому місці й у домі. Порядок у справах дасть відчуття упевненості. Не йдіть до торгового центру без потреби. Витратите багато грошей на покупку, без якої можна обійтися.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Гарний час для закріплення знань на практиці. Менше говоріть - більше робіть. Не намагайтеся довести свою правоту в дискусії. Покажіть опонентам переконливі результати.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Вас цінуватимуть. Підвищення зарплатні додасть наснаги працювати ще краще. Не варто купувати ювелірні вироби, меблі і техніку. Відмовтеся від роботи уночі. Відкладіть проколювання вух і татуювання.

Риби (21 лютого - 20 березня)

З вас вийде хороший психолог. Бачитимете, хто і чим дихає. Не час шукати свою долю в інтернеті. Переписка з новими знайомими у соцмережах теж ні до чого хорошо не приведе.

Астрологиня приголомшила фінансовим гороскоп на серпень. Вона розповіла, хто магнітом притягуватиме до себе гроші і розпочне бізнес, який годуватиме його сім'ю багато років.

Зараз ви читаєте новину «Почнуть здійснюватися бажання: астрологиня назвала найкращий день серпня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути