понеділок, 20 грудня 2021 13:10

"Почалося, як застуда": Богдану Ободовському на хіміотерапію збирають 180 тис. грн

Автор: Фото надане Вірою Ободовською
  27-річний Богдан Ободовський з Черкас в онкологічній клініці «Лісот» в Києві лікує гостру мієлобластну лейкемію та її ускладнення. На 2 курси хіміотерапії потрібно 180 тис. грн.
27-річний Богдан Ободовський з Черкас в онкологічній клініці «Лісот» в Києві лікує гостру мієлобластну лейкемію та її ускладнення. На 2 курси хіміотерапії потрібно 180 тис. грн.

27-річний Богдан Ободовський із Черкас перебуває в онкологічній клініці "Лісот" в Києві. У нього виявили гостру мієлобластну лейкемію та її ускладнення. На два курси хіміотерапії потрібно 180 тис.грн.

"Влітку син захворів, ніби була простуда. Призначили препарати для підвищення гемоглобіну. А недавно подзвонив, що сімейна лікар дала йому направлення на консультацію в клініку "Лісот". А там сказали, що потрібно терміново лягати на лікування. Для нас це було, як сніг на голову, - розповіла Gazeta.ua мати Віра Ободовська. – Сину призначили три курси хіміотерапії. Вартість одного становить 90 тисяч гривень. На перший курс ми ледве зібрали. Завдяки друзям, знайомим, з його роботи дали допомогу. Богдан працює програмістом. Про цю професію мріяв ще з 8 класу. Поступив в інститут. Пише дисертацію, весною мав захищати. Тепер доведеться відкласти, поки не налагодиться зі здоров'ям. Син тримається і заспокоює нас. Попереду ще два курси хімії. Потрібно 180 тисяч гривень. Я звертаюсь з великим проханням до небайдужих людей. Прошу допомоги на лікування мого сина Богдана".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Упав на металевий штир обличчям" - Сергій Трутинський отримав важкі травми – потрібна допомога

Реквізити для допомоги:

карта Приватбанку: 5168 7422 4319 7245 (Ободовська Віра Олександрівна).

Зараз ви читаєте новину «"Почалося, як застуда": Богдану Ободовському на хіміотерапію збирають 180 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути