пʼятниця, 17 грудня 2021 17:36

"Упав на металевий штир обличчям" - Сергій Трутинський отримав важкі травми – потрібна допомога

Автор: Фото надане Людмилою Рябоконь
  41-річний Сергій Трутинський з Умані на Черкащині отримав важкі травму обличчя, щелеп і частково втратив зуби. На лікування потрібна допомога.
41-річний Сергій Трутинський з Умані на Черкащині отримав важкі травму обличчя, щелеп і частково втратив зуби. На лікування потрібна допомога.

41-річний Сергій Трутинський з Умані на Черкащині перебуває в обласному відділенні стоматологічної хірургії. Чоловік отримав важкі травму обличчя, щелеп і частково втратив зуби. На лікування потрібна допомога.

"Це сталося 14 грудня о пів на шосту вечора. Сергій йшов додому. На нього хотів накинутися собака, - розповіла Gazeta.ua дружина Людмила Рябоконь. – Чоловік почав від неї тікати. У темноті зачепився за щось і впав на металевий штир обличчям. Відразу втратив свідомість. Це видно на відео з камери спостережень, яка є на найближчому будинку. Сергія госпіталізували в нашу лікарню. Надали першу допомогу і направили в Черкаси. О третій годині ночі ми були в стоматологічній хірургії. У нього була розірвана права брова, нижня губа, вибиті зуби, розтрощена нижня щелепа, у верхній є тріщини. Планували прооперувати в четвер, але через сильні набряки перенесли на наступний тиждень. Потрібно замовляти пластини. Яким буде лікування, як довго триватиме і скільки треба буде коштів, поки що не відомо. Я маю астму і пожиттєву інвалідність. Тому на лікування чоловіка прошу допомоги унебайдужих людей".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Розтулили дитині рот, а в піднебінні дірка" - мати на операцію сина просить допомоги

Реквізити для допомоги:
картка Приватбанку: 4149 4991 4645 7062 (Рябоконь Людмила Миколаївна).

Зараз ви читаєте новину «"Упав на металевий штир обличчям" - Сергій Трутинський отримав важкі травми – потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути