Ексклюзиви
понеділок, 16 серпня 2010 14:14

По набережній у Києві перестануть ходити трамваї

По набережній у Києві перестануть ходити трамваї

Столична влада запланувала проведення реконструкції Поштової площі. У зв'язку з цим в 2012 році буде закритий трамвайний рух на ділянці від Контрактової площі до мосту ім. Патона.

Відповідне розпорядження підписав в.о. голови Київської міської державної адміністрації Олександр Попов. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Згідно з документом, комунальному підприємству "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд Києва" доручено здійснити демонтаж трамвайних шляхів у рамках виконання робіт з реконструкції Поштової площі та будівництва транспортної розв'язки біля станції метро "Дніпро". Після завершення демонтажу всі матеріали будуть передані КП "Київпастранс".

Виконання зазначених робіт буде здійснюватися за рахунок коштів, передбачених Програмою соціально-економічного та культурного розвитку міста Києва на 2012-му по об'єктах "Реконструкція Поштової площі в Подільському районі" та "Будівництво транспортної розв'язки біля станції метрополітену" Дніпро "у Печерському районі".

Нагадаємо, що до цих пір в Києві не завершені проекти побудови трьох станцій метро, розв'язки на Московській площі, лінії швидкісного трамваю, Подільсько-Воскресенского мостового переходу.

Новий головний архітектор Києва Сергій Целовальник також висловив незадоволення тим, як виглядає Майдан Незалежності. Колону, яку поставили на 10-річчя проголошення суверенітету, він вважає символом тиранії.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «По набережній у Києві перестануть ходити трамваї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути