Ексклюзиви
середа, 01 липня 2009 16:36

Після смерті Джексона 12 фанатів співака наклали на себе руки (ФОТО)

Убиті горем фанати поп-короля Майкла Джексона здійснюють самогубства через смерть кумира. Про це повідомляють представники найбільшого фан-клуба співака. В той же час висуваються версії, що і він сам, можливо, випадково убив себе, не витримавши напруги від репетицій і бажаючи скорочення кількості запланованих концертів.

Як йдеться на сайті MJJcommunity, не менше 12 фанатів по всьому світу наклали на себе руки, не в силах пережити смерть суперзірки. Розрізав собі вени після звістки про смерть Джексона і двійник зірки з Росії Павло Талалаєв.

Глава фан-клубу Джексона Гері Тейлор заявив, що, за його відомостями, самогубців серед фанатів вже 12, повідомляє The Sun. Як відзначив Тейлор, Майкл Джексон ніколи не підтримав би цих людей і вважав за краще, щоб вони продовжували жити.

За інформацією таблоїду, найвідоміший російський фанат зірки Павло Талалаєв був знайдений в своїй квартирі в Москві з розрізаними венами всього через декілька годин після повідомлення про те, що Джексон помер. Швидка допомога, на щастя, приїхала вчасно і врятувала невдалого самогубцю.

За словами одного з лікарів, Талалаєв був в жахливому стані, пише The Sun. Він говорив, що це жахлива трагедія і він більше не хоче жити. Фанат також звинувачував медиків в тому, що вони врятували його життя, і говорив, що хоче бути з Джексоном.

За інформацією РИА "Новости", Талалаєв не різав вени, просто у нього стався нервовий зрив. "У Павла піднявся тиск. Йому просто потрібно виплакатись і випити що-небудь алкогольне, аби зняти стрес", - сказала лікар швидкої допомоги, яка приїхала на виклик.

В середу стала відома орієнтовна дата похорон співака - неділя, 5 липня. Офіційно причина його смерті не оголошена. У ЗМІ раніше з"явились повідомлення, що серце поп-короля зупинилося після ін"єкції сильнодіючих ліків. Між тим, висуваються й інші версії, зокрема про те, що Джексон міг випадково убити себе сам.

Як пише Fox News, співак хотів здатись важко хворим, щоб відмінити частину запланованих концертів, і перестарався з кількістю прийнятих ліків, повідомляє NEWSru.com.

Фото Life.ru

Зараз ви читаєте новину «Після смерті Джексона 12 фанатів співака наклали на себе руки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути