вівторок, 07 жовтня 2014 12:59

Пилипишин закликав політиків замість реклами витрачати гроші на дітей

Пилипишин закликав політиків замість реклами витрачати гроші на дітей

Кандидат в народні депутати по 223-му виборчому округу (Шевченківський район столиці) Віктор Пилипишин закликав політиків скасувати видатки на політичну рекламу, а зекономлені кошти спрямувати на допомогу в харчуванні дітей у школах, дитячих садках, інтернатах Києва та інших міст України.

"Війна з агресором знекровлює нашу економіку. В результаті економії ресурсів діти сьогодні беззахисні і не мають навіть необхідного мінімуму харчування. Якщо раніше в Києві на це виділялося 40 млн. грн., то зараз – лише 17 млн. В той же час, регулярного харчування потребують 7,5 тис. дітей у садочках, 4 тис. у школах та 1 тис. в інтернатах", - повідомив Пилипишин.

За його словами, так само як і забезпечення армії, турботу про дітей мусять взяти на себе волонтери.

"Наприклад, благодійний фонд "Діти передусім!" вже закупив для дитячих закладів столиці овочів на суму більше 100 тисяч гривень. Забезпечено продуктами 51 дошкільний, 5 спеціалізованих дитячих закладів та два інтернати у Шевченківському районі Києва. Цю ініціативу можуть підтримати волонтери, підприємці і обов'язково до справи мусять долучитися політики, - вважає Пилипишин. - Лише на політичну рекламу - біллборди, листівки, газети, телебачення, радіо - вони витрачають мільйони гривень. Ці гроші краще спрямувати на допомогу дітям".

Також Віктор Пилипишин закликав усіх підприємців та політиків долучитися до ініціативи, яку започаткував благодійний фонд "Діти передусім!".

"Разом ми здатні в цей непростий час захистити дітей. Адже вони потребуют нашого захисту не менше ніж військові, які воюють на передовій. Кияни завжди першими реагували на такі виклики і тому ми починаємо волонтерський рух, яким стане прикладом для усієї України", - наголосив Віктор Пилипиишин.

Зараз ви читаєте новину «Пилипишин закликав політиків замість реклами витрачати гроші на дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути