Ексклюзиви
четвер, 10 вересня 2009 09:26

Підтоплена Туреччина пережила землетрус

Підтоплена Туреччина пережила землетрус

Вірменські сейсмологи зафіксували землетрус на території Туреччини. За відомостями Національної служби сейсмічного захисту Вірменії, землетрус магнітудою 3,7 стався в четвер о 02:36 за місцевим часом. За попередніми даними, жертв і руйнувань немає.

Землетрус стався за 12 кілометрів на південь від міста Ахлат на березі озера Ван. За даними сейсмологів, сила землетрусу в епіцентрі склала 5 балів. Інші подробиці не повідомляються.

Нагадаємо, що у вівторок і в середу в Туреччині сталась серія сильних повеней, викликаних проливними дощами. В результаті розгулу стихії загинули близько 20 осіб, ще приблизно 100 людей отримали травми. Близько 50 осіб числяться зниклими безвісти.

Від повеней постраждав і Стамбул, вода затопила деякі райони міста і автомагістралі. За оцінкою фахівців, це найсильніші дощі в Стамбулі за останні 80 років. На місто за два дні випало по 235 літрів води на квадратний метр.

У рятувальних роботах задіяна вся техніка, що є у розпорядженні стамбульської мерії, підрозділи цивільної оборони і гелікоптери. Також через повені тимчасово закриті автодороги, що ведуть з Туреччини до Греції та Болгарії, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Підтоплена Туреччина пережила землетрус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути