Ексклюзиви
понеділок, 10 серпня 2009 13:36

У Японії тайфун "Етау" забирає життя людей (ФОТО)

В результаті проливних дощів, що випали в понеділок, 10 серпня, на заході Японії, чотири особи загинули і не менше 11 вважаються зниклими без вісти.

Проливні дощі приніс тайфун "Етау", що підійшов до острова Хонсю. Три люди - два чоловіка та жінка - загинули в префектурі Хіого, повідомили представники місцевої поліції.

У сусідній префектурі Окаяма 68-річна місцева мешканка стала жертвою обвалу. За прогнозами Метеорологічної служби Японії, протягом найближчої доби на Хонсю випаде до 25 сантиметрів опадів.

На початку серпня тайфун "Моракот" спочатку привів до загибелі 21 людини на Філіппінах, а потім спровокував найсильнішу за останні 50 років повінь в Тайвані, збиток від якої оцінюється як мінімум в 20 мільйонів доларів США.

В очікуванні тайфуну "Моракот" в Китаї була оголошена евакуація близько мільйона чоловік. Проте, незважаючи на заходи безпеки, зроблені китайською владою, жертв уникнути не вдалося.

За станом на вечір 9 серпня в Китаї в результаті тайфуну загинула як мінімум одна людина, зруйновано не менше 300 будинків.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «У Японії тайфун "Етау" забирає життя людей (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути