Ексклюзиви
пʼятниця, 21 травня 2010 09:52

Підлітки жорстоко побили школярів просто на шкільному подвір'ї

Підлітки жорстоко побили школярів просто на шкільному подвір'ї

У Дніпропетровську з'ясування стосунків між восьмикласницями завершилось лікарняним ліжком і важкими травмами. Підбурені, як підозрюють, однією з учасниць конфлікту підлітки жорстоко побили чотирьох її однокласниць просто на шкільному подвір'ї.

Однокласник встиг зняти на мобільний телефон як починалася сварка.

Троє дівчаток, які дістали струси мозку, забої та синці, під наглядом лікарів лікують удома. Ще одну дівчину Ірину довелося госпіталізувати.

Своїх кривдників дівчата не знають, проте стверджують - на розправу тих підбурила їхня ж однокласниця – Карина, яку незадовго до того заскочили на розповсюдженні образливих пліток.

Дівчата посварилися, а Карина перестала ходити до школи, заявивши - дістала від Іри таких стусанів, що довелося лягти у лікарню. Однак там її слова заперечують. А от Іру два тижні потому довелося лікувати всерйоз.

У школі про драму, що розігралась просто під вікнами, дізналися вже від приголомшених батьків. Сприйняли болісно, проте не здивувались. Педагоги кажуть, з Кариною вони мають чималий клопіт уже кілька років поспіль. Класний керівник та водночас шкільний психолог каже, знайти підхід ні до дівчини, ні до її батьків так і не змогла.

Від зустрічі з журналістами Каринині батьки теж відмовились. У телефонній розмові все, розказане в школі, її мати назвала наклепом. Каже, саме її донька - жертва багаторічних знущань однокласників, а про побиття вона й гадки не має.

Тим часом, інші батьки вимагають від шкільної дирекції загальних батьківських зборів і суворого рішення.

Відповідь на питання, хто саме бив восьмикласниць і хто був підбурювачем , шукають правоохоронці. Батьки постраждалих дітей написали заяви у міліцію і налаштовані довести справу до суду.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Підлітки жорстоко побили школярів просто на шкільному подвір'ї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути