вівторок, 16 березня 2010 17:20

Під обстрілом міліції черкащанин розтрощив 2 авто і втік (ФОТО)

Невдалу спробу затримання небезпечного злочинця здійснила черкаська міліція. О 12 годині дня оперативники відкрили вогонь по джипові "Тойота-Прада", який стояв у дворі черкаського будинку, що по вулиці Шевченка, 241. Водій пострілів не злякався і, протаранивши 2 автомобілі, втік з місця події.

Мешканці кажуть, що затримували кримінального авторитета, який контролював наркобізнес у Черкасах.

"Я стояв біля вікна, розмовляв по телефону. Раптом почув жахливий гуркіт. Оглянувся й побачив, що машина мого сусіда Сергія щосили ударила у припарковану біля стіни новеньку "Тойоту-Авенсіс". До Сергія бігли й стріляли якісь люди в цивільній одежі. Автівка рвонула до арки. Дорогу їй перегородив чорний автомобіль КІА. Сергій зупинився, здав метрів 5 назад і, набравши швидкість щосили ударив КІА", - розповів кореспонденту Gazeta.ua єдиний свідок 35-річний Олександр.

Від удару автомобіль оперативників відкинуло вбік. "Тойота" нахилилась, ставши на два колеса. Правим боком, що опинився вгорі, переїхав через лобове скло міліцейської машини і втік. На виїзді з двору зачепив бордюр, вибив скло.

"Уся подія тривала декілька секунд, – повідомив Олександр. – Я таке тільки в кіно бачив".

Чоловік відразу спустився у двір будинку. Почув, як міліціонери сварилися.

"Треба було "калаша" брати, а не "макарова", – казав один із них. – Тоді б не втік".

Неофіційно оперативники кажуть, що затримували крупного наркоторгівця. Стверджують, що злочинець – колишній офіцер СБУ. Чоловік проживав на третьому поверсі дев"ятиповерхівки.

"Такий тихий був непримітний, ніяких компаній сюди не водив, пальці віялом не виставляв. Ото тільки таксу гуляти виводив. Привітний хлопець", - говорять про нього сусіди.

Від пригоди найбільше постраждала "Тойота-Авенсіс". За три дні до цього її власник купив автомобіль в одному із салонів. Застрахувати не встиг. Її ремонт обійдеться в кілька тисяч доларів.

Фото: Юрій Стригун/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Під обстрілом міліції черкащанин розтрощив 2 авто і втік (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути