Ексклюзиви
вівторок, 27 травня 2008 09:57

Під час виступу Лобода переодяглася на очах у публіки (ФОТО)
11

На своєму концерті "Чмо ти, а не мачо" співачка вирішила змінити наряд практично на людях.

Всупереч очікуваному аншлагу перед концертом, зал "Арени" не був заповнений публікою. До того ж майже ніхто із зірок українського шоу-бізнесу не прийшов підтримати або оцінити виступ Світлани Лободи. Зібралися тільки найближчі люди, співробітники ну і, якщо так можна сказати, фанати.

Також на вечірці показалася учасниця групи "Арктика" Ольга Горбачова з супутником, а також особистий стиліст і дизайнер Лободи - Лілія Літковська з чоловіком, які совісно відсиділи весь концерт від початку і до самого кінця.

Але тим, хто не прийшов на виступ можна лише поспівчувати. Яскраве, експресивне і, найголовніше, динамічніше шоу в буквальному розумінні розірвало публіку на найдрібніші шматочки. Респект балету - хлопці на маленькій сцені демонстрували такі рухи, викручували такі хитрощі і підносили публіці такі неймовірні стрибки, що вже від їх виступу можна було сповна нахапатися позитивних емоцій. Але це було не все, є ще й головна винуватиця торжества - Світлана Лобода.

З"явившись на сцені - вона заспівала свій хіт "Чмо ти, а не мачо!", чим і підкорила кожне жіноче серце, не відпускаючи його до останніх нот свого виступу.

Чергуючи динамічні танцювальні композиції з абсолютно меланхолійними ліричними піснями, з яскравими продуманими сценічними постановками балету, Світлана майстерно демонструвала вокальні і артистичні дані. А вразивши публіку своїм виступом, виконавиця вирішив стати ближче до гостей і почала вести відверті і щирі розмови.

Але концерт без казусів - це не концерт: під час спроби виконати свою написану в дитинстві пісню зник звук. Свєті довелося хвилин п"ять розважати публіку забавними історіями. А коли звукорежисер полагодив все, Лобода посміхнулася і вимовила в мікрофон: "Ти дивися, молодець! Звук Чудовий. Вважай, що з сьогоднішнього дня у тебе надбавка до зарплати!"

Також співачка вирішила здивувати гостей і своїм новим амплуа. Виконавши композицію, вона підбігла до ударника, узяла барабанні палички і почала стукати ними по ударних установках. У результаті вийшов п"ятихвилинний барабанний сет від Світлани Лободи, на який публіка відреагувала неймовірними оплесками і позитивними криками.

"О це крихітка", - неодноразово доносився жіночий голос з публіки перед сценою. Але коли Світлана Лобода вирішила змінити наряд прямо на сцені, прикрившись червоною шаллю, то викрики захоплення лунали з кожного кута і доносилися до співачки. На що дівчина відповідала фліртуючою усмішкою, сексуальними танцями і чудовими піснями, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «Під час виступу Лобода переодяглася на очах у публіки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути