пʼятниця, 26 жовтня 2007 09:45

Періс Хілтон знялася у фільмі з розчленованими трупами (ВІДЕО)

Протягом декількох місяців Періс Хилтон знімалася в Канаді у футуристичній рок-опері під назвою "Репо! Генетична опера".Теперь режисер Деррен Лінн Баусман і сама Періс на церемонії Spike TV Scream Awards в Лос-Анджелесі представили результати виконаної роботи - трейлер до мюзиклу.

У опері йдеться про Землю 2056 року, коли після всесвітньої епідемії людська раса стоїть на межі загибелі, а ті, що вижили існують завдяки трансплантації органів. Періс грає дочку магната, що сколотив статок на продажі органів, роль якого, у свою чергу, отримав голлівудський актор Пол Сорвіно.

Деррен Лінн Баусман, який, до речі, зняв відому серію фільмів жахів під назвою "Пила", ще перед початком робіт, заявив, що "генетична опера" буде навіть жорстокішою, ніж "Пила". За його словами, на роль він проглянув близько 30 актрис, Періс відразу отримала місце в мюзиклі, оскільки "її роль - це вона сама".

У трейлері світськь левиця постає одягнена в чорний глянсовий костюм "приборкувачки", в чорному парику, корсеті і з підв"язками.

Треба відзначити, що співає Періс самостійно, причому досить непогано. У кліпі раз у раз мелькають кадри з кладовища, сцени сексуального домінування і розчленовування трупів. ФАКТnews.

Зараз ви читаєте новину «Періс Хілтон знялася у фільмі з розчленованими трупами (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути