понеділок, 26 травня 2008 07:33

Перемогу Ані Лорак Кіркоров приписав Росії

 
Російський співак і продюсер Філіп Кіркоров заявив, що Росії на музичному конкурсі Євробачення, що завершився в ніч на неділю, належать два перших призових місця.

"Це тріумфальна подвійна перемога. Ми одержали два призових місця: перше одержав Дмитро Білан. Друге місце на 50% має відношення до Росії, тому що спродюсував і написав музику до виступу Ані Лорак з України громадянин Росії на ім"я Філіп Кіркоров", - сказав співак в інтерв"ю РІА Новини.

"Два перших місця за Росією цього року"

За словами Кіркорова, перші два призових місця Євробачення виявилися інтернаціональними".

"Два перших місця за Росією цього року. Білан виступав разом з угорським скрипалем Мартоном. Впевнений, що за свого скрипаля в Угорщині теж радіють. А в Болгарії за мене раді. Україна теж. Так що ці перемоги символізують єднання країн і доводять, що для музики кордонів не буває", сказав  Кіркоров.

У ніч із суботи на неділю Білан приніс Росії першу перемогу за всю історію Євробачення. Глядачі конкурсу оцінили виступ співака у 272 бала.

Друге місце зайняла українська співачка Ані Лорак з піснею Shady Lady, набравши 230 балів, третє - представниця Греції Коломіра, що отримала 218 балів Secret Combination. У голосуванні взяли участь 43 країни, пише Корреспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «Перемогу Ані Лорак Кіркоров приписав Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути