Ексклюзиви
субота, 24 травня 2008 17:24

Наша Ані Лорак сьогодні у фіналі Євробачення виступить під номером 18

Сьогодні увечері у Белграді відбудеться фінал міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2008", на якому шляхом голосування оберуть переможця.

Як повідомляється на веб-сайті Першого національного каналу, за результатами жеребкування, Ані Лорак, яка представляє Україну на конкурсі, виступить у фіналі під номером 18.

Початок прямої трансляції фіналу "Євробачення" на Першому Національному о 22.00.

Загалом, за результатами двох півфіналів, на сцені виступлять 25 представників різних країн. Окрім двадцяти фіналістів, іще п"ять країн мають право брати участь у фіналі конкурсу без проходження кваліфікації: це Іспанія, Німеччина, Франція, Велика Британія та Сербія – як переможець торішнього конкурсу.

До п"ятірки фіналістів конкурсу, за даними Бі-Бі-Сі, мають усі шанси потрапити росіянин Діма Білан, шведська співачка Шарлотт Піреллі, українка Ані Лорак, співак Паоло Манегуцці зі Швейцарії та сербка Єлена Томашевич. Зокрема, Білан (РФ) виступатиме передостаннім – 24-м, Діана Гурцкая (Грузія) – 17-ю, представниця Швеції Піреллі (яку вважають найголовнішою конкуренткою Ані Лорак) – 15-ю, дует "Mor ve otesi" (Туреччина) – виступатиме під 12-м номером, Сербія – 23-ю, Польща – 10-ю, Азербайджан – 20-м, Вірменія – 5-ю.

Нагадаємо, 22 травня Ані Лорак виборола місце для участі у фіналі "Євробачення", нашу країну назвали першою у списку фіналістів, що означає, що Ані Лорак стала однією з фавориток цьогорічного пісенного змагання.

Цього року вперше в історії "Євробачення" вручатиметься спеціальний приз – кришталевий мікрофон. Він точно копіює оригінальний мікрофон, яким користувалися учасники першого фестивалю "Євробачення" 1956 року в швейцарському місті Лугано, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Наша Ані Лорак сьогодні у фіналі Євробачення виступить під номером 18». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути