Ексклюзиви
четвер, 09 грудня 2010 14:21

Перед виборами білоруси по 7 разів на добу слухають пісню "Саня останется с нами" (ВІДЕО)

Перед виборами білоруси по 7 разів на добу слухають пісню "Саня останется с нами" (ВІДЕО)

Напередодні президентських виборів у Білорусі радіостанції отримали усний наказ від влади країни частіше ставити в ефір пісню "Саня останется с нами" групи Rockerjoker.

Про це повідомляє GZT.RU.

Представники відразу декількох провідних білоруських радіостанцій зізналися в тому, що насичувати ефір піснею про якогось "Саню, який залишиться з нами", їм наполегливо рекомендували у Міністерстві інформації.

За наказом "згори" композиція, у приспіві якої музиканти співають про те, що "Саня залишиться з нами, все буде ОК", має звучати у прайм-тайм на хвилях білоруських FM-радіостанцій не менше 7 разів на добу.

Проте у головному інформаційному відомстві Білорусі такий "наказ" білоруським ЗМІ категорично заперечують. Заявляють, що подібна інформація - абсолютна "дурниця".

"Ніякої команди, офіційно заявляю, Міністерство інформації нікому не давало. Якщо це було комусь персонально сказано, то я про це не знаю. Але офіційно не було ніякого розпорядження", - сказав начальник управління електронними ЗМІ білоруського Мінінформу Володимир Ядренцев.

У той же час, як уточнили на одній з білоруських радіостанцій, після повідомлень в інтернеті "з Мінінформ подзвонили і сказали, що ротація пісні - на наш розсуд".

У свою чергу, самі музиканти, що опинилися в центрі уваги, заявляють, що жодним чином не причетні до цієї можливої передвиборчої PR-акції. Вони вважають, що їхня пісня "вже відіграла".

Нагадаємо, вибори президента пройдуть в Білорусії 19 грудня. На найвищий державний пост вперше претендують відразу 10 кандидатів. Проте "Саня" серед них тільки один. Чинний глава Білорусі Олександр Лукашенко беззмінно править країною вже 16 років.

Зараз ви читаєте новину «Перед виборами білоруси по 7 разів на добу слухають пісню "Саня останется с нами" (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути