Ексклюзиви
вівторок, 27 червня 2023 06:00

Перед цими трьома знаками відкриються нові перспективи – гороскоп на 27 червня

Перед цими трьома знаками відкриються нові перспективи – гороскоп на 27 червня
Отримаєте цікаві пропозиції і зумієте підвищити заробітки. Фото: pixabay.com

27 червня надійдуть неочікувані пропозиції. Поставтеся до них серйозно. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Таланитиме творчим людям, - говорить астрологиня. – Скористайтеся нагодою продемонструвати силу нестандартних рішень. Вівторок внесе корективи у ваші плани. Обставини примусять людей переглядати раніше ухвалені рішення. Зірки надихатимуть закоханих. Не слід відкладати романтичні побачення. Говоріть відверто про свої почуття. Перед Овнами, Левами та Козерогами відкриються нові перспективи. Отримаєте цікаві пропозиції і зумієте підвищити заробітки. Особливого догляду потребуватиме шкіра. Зверніться за консультацією до косметолога. Запобігайте травмуванню очей та появі кон'юктивіту".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Цей день особливий. Таланитиме упертим і наполегливим. Не відмовляйтеся від своєї цілі і впевнено рухайтеся вперед. Результат приємно здивує. Гаманець наповниться увечері.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Ще не отримавши зарплату, знатимете, на що її потратити. Виграє той, хто частину заробітку заощадить. Утримайтеся від спокуси розтринькати все, що маєте.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не варто боротися за чиюсь прихильність. Вас помічатимуть і любитимуть. Купувати техніку краще увечері. Будьте пильні до якості товару, вимагайте гарантійний талон у продавців. Легко буде завагітніти.

Рак (22 червня – 22 липня)

Пильнуйте, аби не пропустити вдалі пропозиції. Успішним буде придбання смартфонів, одягу, окулярів. Зумієте вибратися з кризи, що накрила у попередні місяці.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Зберігайте порядність і відчуття реальності. Не ображайте тих, хто навколо. Пам'ятайте: те, що зробите не по-людськи, згодом відгукнеться. Працюйте на перспективу. Фінансова ситуація потішить. Грошей буде вдосталь.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Виявляйте наполегливість і терпіння. Доля усміхнеться сміливим і чесним. Час усе вдосконалювати. Важче вдаватиметься навчання. Підводитиме пам'ять. Марно намагаєтеся щось вивчити чи зазубрити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для яких трьох знаків липень стане найбагатшим та найуспішнішим місяцем у році – фінансовий гороскоп

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Усе йтиме до ваших рук. Купуйте нерухомість та авто, вирушайте у відрядження. Не мовчіть. До ваших думок прислухатимуться. Відчуження у родині вдасться подолати завдяки зустрічам.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Будьте обережними із бажаннями. Ситуація складатиметься так, як ви хочете. Тим, кому набридне самотність, випаде шанс зустріти свою пару. Але будьте готові до того, що людина не задовольнятиме вас своїм характером. Марно намагаєтеся його змінити чи перелаштувати під себе.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Виходьте на роботу чи зустріч завчасно. На дорогах буде багато заторів. Не бійтеся змін та не дозволяйте іншим маніпулювати собою. Успіх чекає на людей, які люблять працювати і не звертають на пів дорозі до успіху.

Козерог (22 грудня – 20 січня)

Сумуватимете, бо іншим вдаватиметься щось краще, ніж вам. Прагнете оригінальності, тому продемонструєте, ким ви є насправді. Розберіться, у якому напрямку хочете рухатися. Не розпорошуйте своєї уваги на неважливі речі.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Працюйте ще більш наполегливо. За працю отримаєте щедру винагороду. Не намагайтеся прив'язати коханих до себе. Годі страждати і вимагати уваги. Прогуляйтеся на самоті. Настрій підніме похід за покупками.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Нові знайомі затримаються у вашому житті ненадовго, але багато чого навчать. Хотітиметься усього та одразу, але на більшість покупок грошей забракне. Через це можуть виникати конфлікти з ріднею. Визначтеся зі своїми бажаннями. Перед прийомом гормональних препаратів порадьтеся з лікарем.

Астрологиня дала прогноз на 26 червня – 2 липня і розповіла, кому цей тиждень нагадуватиме суцільне свято.

Зараз ви читаєте новину «Перед цими трьома знаками відкриються нові перспективи – гороскоп на 27 червня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути