пʼятниця, 22 червня 2007 17:18

Пасажири літака спостерігали над Ла-Маншом два НЛО

 
Пасажири літака авіакомпанії Aurigny Airlines бачили два великі НЛО, коли пролітали в небі над Нормандськими островами. Згідно з словами 50-річного пілота Рея Боуйера, вперше він побачив два схожих на сигари об"єкти близько півтора кілометрів завдовжки над островом Гернсі.


Пілот сказав: "Я помітив гострий, тонкий, жовто-зелений об"єкт. Він нерухомо завис в повітрі. Я подумав, що НЛО знаходився приблизно в 16 км. від нас, проте потім я зрозумів, що він - на відстані приблизно 65 км. Спочатку, я думав, що він розміром з Boeing-737, проте потім зрозумів, що, він може бути і з півтора кілометри".

Продовжуючи рух до Гернсі, Боуйер помітив " другий об"єкт, який був схожий на перший". Пілот відзначив: "Я, звичайно ж, не стверджую, що це інопланетний корабель. Я лише хочу сказати, що ніколи не бачив нічого подібного за всі роки льотної практики".

Свідчення Рейема Боуйера підтвердили і пасажири літака, і другий пілот. За словами 74-річного пасажира Джона Рассела, він помітив помаранчевий промінь світла, яке нагадував видовжений овал.

Проте голова Британської асоціації дослідників НЛО заявив, що поки не може з точністю стверджувати, що побачені з літака об"єкти мають позаземне походження. "Очевидці повідомляли про такі об"єкти починаючи з 1940-х років. Їх постійно приймають за НЛО, проте часто, це атмосферні явища, які наука поки не може пояснити", повідомляє SkyNews.
Зараз ви читаєте новину «Пасажири літака спостерігали над Ла-Маншом два НЛО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути