пʼятниця, 08 травня 2009 17:36

Партія Путіна захистила геїв

Партія Путіна захистила геїв
Держдума РФ відхилила в першому читанні і зняла з розгляду законопроект, що пропонував встановити кримінальну відповідальність за пропаганду гомосексуалізму. Карати осіб нетрадиційної орієнтації мали намір КПРФ, ЛДПР і "Справедлива Росія", проте за права геїв заступилася "Єдина Росія". В результаті при голосуванні законопроект набрав лише 90 голосів при необхідних 226.

Законопроект, внесений колишнім депутатом від фракції "Батьківщина - Справедлива Росія, - Життя" Олександром Чуєвим, досить широко трактував, що таке "гомосексуальна пропаганда". За задумом, приводом для покарання була б "пропаганда гомосексуалізму, що міститься в публічному виступі, публічно демонстрованому творі або ЗМІ, що виражається в публічній демонстрації гомосексуального способу життя, гомосексуальної орієнтації".

Наголошувалося, що карати будуть не за гомосексуалізм як такий, а за активну його пропаганду. Передбачалося, що геям-пропагандистам заборонять на термін від двох до п"яти років обіймати посади, пов"язані з викладанням і вихованням дітей і молоді, а також начальницькі посади в Збройних силах і виправних установах, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Партія Путіна захистила геїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути