понеділок, 17 січня 2011 13:42

Парад розлучених зірок: у США вручили "Золотий глобус" (ФОТО)
49

Наталі Портман
Колін Ферт з дружиною Лівією
Єва Лонгорія

У лос-анджелеському Беверлі-Хіллз (штат Каліфорнія) відбулася 68-а церемонія нагородження преміями "Золотий глобус". Їх присуджує Асоціація іноземних журналістів, акредитованих при Голлівуді, за досягнення в галузі кінематографу і телебачення. В американському кіносвіті "Золотий глобус" поступається значимістю тільки "Оскару".

Звання "Кращий фільм 2010 року" удостоєна картина "Соціальна мережа". Таке рішення близько 90 іноземних журналістів, які акредитовані в Голлівуді і входять до складу асоціації.

Найпрестижніші нагороди у акторів завоювали Наталі Портман і Колін Ферт. Портман названа кращою виконавицею головної жіночої ролі в 2010 році за фільм "Чорний лебідь". Їй поступилися Хеллі Беррі ("Френкі і Еліс"), Дженніфер Лоуренс ("Зимові кістки"), Ніколь Кідман ("Кроляча нора") і Мішель Вільямс ("Блакитний Валентин").

Колін Ферт - кращий виконавець головної чоловічої ролі (картина "Король каже"). Іншими претендентами на нагороду були Джеймс Франко ("127 годин"), Марк Уолберг ("Боєць"), Джессі Ейзенберг ("Соціальна мережа") і Райян Гослінг ("Блакитний Валентин").

Зазначимо, що серед багаточисельної армії зірок на червоній доріжці з'явились розлучені жінки. Так, в червні минулого року розлучилась з чоловіком Сандра Баллок. Розлучення таких зірок як Єва Лонгорія, Крістіна Агілера та Скарлетт Йоханссон знаходиться ще в процесі.

NEWSru.com

Фото: Reuters

Зараз ви читаєте новину «Парад розлучених зірок: у США вручили "Золотий глобус" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути