Ексклюзиви
вівторок, 06 листопада 2007 09:50

Папарацці подав до суду на Кіану Рівза

На кінозірку Кіану Рівза подав до суду фотограф-папарацці, який стверджує, що актор у березні 2007 року збив його на автостоянці в передмісті Лос-Анджелеса. У позові, поданому в понеділок до суду в Лос-Анджелесі від імені фотографа Елісона Сілви, йдеться, що в результаті ДТП він був змушений пройти курс лікування в лікарні, і вимагає від кіноактора відшкодувати йому моральний і матеріальний збиток, пов"язаний із тимчасовою втратою ним працездатності. Сума компенсації, на яку розраховує фотограф, поки не уточнюється.

19 березня Кіану Рівз, що знаходився за кермом Porsche 911, виїжджаючи з автостоянки в передмісті Лос-Анджелеса збив фотографа-папарацці. Тоді повідомлялося, що фотограф із незначними травмами був доставлений в лікарню, звідки, після надання допомоги, через кілька годин поїхав додому.

Прес-агент Рівза тоді заявив, що фотограф з"явився перед капотом автомашини кінозірки в той момент, коли актор виїжджав з парковки. Рівз, за словами прес-агента, зробив усе можливе, щоб уникнути зіткнення, максимально знизивши швидкість автомобіля і постаравшись об"їхати фотографа. При цьому представник Рівза звинуватив фотографа в симуляції, наголосивши, що він не міг отримати серйозні травми, враховуючи швидкість, із якою рухалася машина кінозірки, повідомляє Lenta.Ru.

Зараз ви читаєте новину «Папарацці подав до суду на Кіану Рівза». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути